Sveriges Mode Butiker
Svenska
Valutor:
 

Frakt & ReturFraktpolicy

Snabb leverans till hela världen! Ingen skatt!

1. När du beställer får du ett orderbekräftelsemeddelande omedelbart. Om du inte får bekräftelsemeddelandet, kontakta oss omedelbart.

2. Vänligen bekräfta din fraktadress innan du betalar, du är bäst att lämna telefonnumret för att kontakta. Var god ange en giltig e-postadress och kontrollera e-postmeddelanden efter att du har köpt för uppdaterad information.

3. Artiklar skickas vanligtvis inom 12 timmar efter att betalningen har verifierats (lör och sol och de flesta nationella helgdagar undantagna).

4. Vi brukar använda DHL, EMS, UPS eller FedEx för att leverera dina föremål, direkt till din dörr, se till att du är hemma när paketet anlände till din dörr.

5. När vi skickar ditt paket skickar vi dig spårningsnummer när det är tillgängligt. Paketets överföringstid tar normalt 3-5 arbetsdagar, beroende på destination, semester och faktorer som ligger utanför posttjänsten. Om det är en liten fördröjning, vänligen ha mer tålamod. Tack så mycket för att stödja oss.

Utbytes policy

1.Vi tillåter bara en komplett återbetalning för föremål som har problem orsakat av oss.

2. Vi accepterar utbyten för fel storlek eller färg inom 10 dagar efter det ursprungliga beställningsdatumet. Vänligen kontakta oss med ditt order-ID och orderuppgifter som hjälper dig. Feedback nu!

3.Du måste kontakta oss innan du skickar tillbaka varorna, vi kommer att ge rätt returadress. Alla objekt som skickas tillbaka till oss måste vara i sitt ursprungliga skick, dvs inte slitna, ändras eller tvättas, med alla taggar bifogade. Slitna eller smutsiga föremål kommer tillbaka till dig.

4.Vi täcker inte fraktkostnaden för utbyten, du kommer att vara ansvarig för returportot och för fraktkostnaden för frakt att byta utbyta varor tillbaka till dig. Vi rekommenderar att du lägger till spårning och försäkring när du skickar varor till oss för ditt eget skydd, eftersom vi inte kan ansvara för förlorade leveranser. Frakt och fraktkostnader återbetalas inte.

5.Välj e-postadress för spårningsnummer när du skickar paketet tillbaka.

Returer policy

1.Vi tillåter bara att återvända för föremål som har problem orsakat av oss, hoppas din vänliga förståelse.

2.Du kan returnera dina produkter för en fullständig återbetalning (minus fraktkostnader) om de är oöppnade och i säljbart skick till adressen nedan.

3.Email oss med returleveransadress innan du skickar tillbaka artiklarna och meddela vilka produkter du kommer att returnera. Se till att produkterna är förpackade säkert och säkert. Vi kan inte ta ansvar för varor som går vilse eller skadas under returprocessen. Vi ber därför att du begär ett intyg om postering när du skickar produkter per post. När vi har mottagit föremålen kommer en återbetalning att göras inom 14 dagar.

4.Varor måste återlämnas inom 7 dagar efter mottagandedatum, oklart och innehåller all originalförpackning och etiketter. Vi kommer att kreditera din ursprungliga betalningsmetod, med undantag för fri återupplagning / bearbetningsavgift, hanteringsavgift och fraktkostnad från oss återbetalas inte. Alla fraktkostnader i samband med retur av varor är konsumentens ansvar.

tillbaka